ESPIN ry

Yhdessä olemme voimakkaita

Blogi

Viimeiset 5 julkaisua

  • ESPINin penkkiurheilukiertueen viides etappi 3.–4.9.2022
  • ESPINin retki Nuuksioon lauantaina 3.9.2022
  • ESPINin penkkiurheilukiertueen neljäs etappi 22.8.2022
  • Vieraskynä: Punttipyörät liikkeessä –kuntosaliryhmään mukaan
  • ESPINin penkkiurheilukiertueen kolmas etappi 30.7.2022

11.09.2022

ESPINin penkkiurheilukiertueen viides etappi 3.–4.9.2022

ESPINin kesän 2022 penkkiurheilukiertue jatkui 3.–4.9. Olympiastadionilla Helsingissä. Kävimme katsomassa perinteisen yleisurheilun Ruotsi-ottelun. Rakkaat vihålliset ja tapahtuma saapuivat muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin uusitulle Olympiastadionille. Syksyisestä säästä huolimatta saimme nauttia kahtena päivänä urheilijoiden hienoista yksilösuorituksista ja venymisistä. Monet urheilijat tekivät omia ennätyksiään sekä monista kilpailijoista huokui todellinen urheilun ilo.

Tapahtumassa urheiltiin, seurattiin maskottien kommelluksia ja juhlittiin Seuracupin kilpailijoita, tyttöjä ja poikia ikäluokista 11–17-vuotiaat. Nuoret kilpailijat tekivät stadionilla omia suorituksiaan ja pääsiväthän he myös juoksemaan suurella joukolla kunniakierroksen hurmioituneen yleisön edessä! Ikimuistoinen hetki sekä nuorille urheilijoille että yleisölle.

Lauantai-illan kruunasi näyttävä juhlahetki. Koko stadion pimennettiin ja esiin astuivat EM-kisoissa mitaleja napsineet Lassi Etelätalo, Kristiina Mäkelä, Topi Raitanen ja Wilma Murto. Näyttävän valoshow’n jälkeen saimme kuulla mitalistien koskettavan kiitospuheen kaikille heille, jotka olivat heille menestyksen mahdollistaneet. Vaikka yleisurheilu on lähinnä yksilöllistä suorittamista, on jokaisen urheilijan tukena suuri joukko ihmisiä aina vanhemmista ystäviin ja kilpakumppaneista valmentajiin asti. Oman arvonsa tuo myös innokkaat yleisurheilufanit, jotka jaksavat tukea urheilijoita niin menestyksen kuin vaikeuden keskellä.

Ylemmässä kuvassa stadionin juoksuradalla ilakoivat nuoret Seuracupin osallistujat. Alemmassa kuvassa on pimennetty stadion, jossa valoa tuovat tuhannet kännyköiden taskulamput ja valaistu stadionin torni.
ESPINry_penkkiurheilukiertue_ruotsiottelu_seuracup.jpegESPINry_penkkiurheilukiertue_ruotsiottelu1.jpeg

Tiedotusvastaava - 09:26 | Lisää kommentti